top of page

PMO Myte #1: PMO'er fejler pga. manglende Sponsor


PMO, Project Management Office development and Project Management training

Er mangel på en tydelig og god sponsor i topledelsen et centralt emne i forhold til PMO'er og det at få succes med PMO-er? Uden tvivl er det det!

Er det årsagen til at PMO'er fejler? Ikke rigtigt!

Den øverste ledelses mangel på støtte er mere en konsekvens end en årsag - et enormt symptom på PMO'ets manglende evne til at imødekomme interessenternes forventninger, særligt topledelsens. Og især en manglende evne til at skabe en reel værdi og gøre den synlig, er en afgørende faktor, når det gælder succes og overlevelse for et PMO.

Derfor er de første skridt, mod at overvinde denne udfordring at forstå, at intet er mere vigtigt for et PMO, end dets evne til at generere værdi for sine interessenter.

Et PMO, som ikke bliver opfattet værdifuldt eller bliver anerkendt af sine interessenter, vil før eller senere fejle. Derfor skal man huske på, at have sit hovedfokus på at møde behovene hos dem, som vil bedømme PMO'ets arbejde. Dette er den bedste måde at sikre sig støtte fra interessenter, som godt kan have forskellige niveauer af relevans i relation til PMO-ets aktiviteter, men som måske rent organisatorisk spiller en meget stor rolle.

Hvis du er blevet nysgerrig på udvikling af PMO-er og hvordan DU kan sikre at dit PMO får den opbakning der er brug for kan du læse mere HER PMO udvikling

Eller du kan ringe til Hans Arnbjerg på 2090-3242 og få en snak om hvordan et PMO kan udvikles i netop din virksomhed.

This PMO myte series has been started by @Americo Pinto, with his 7 myts article. Americo is an acknowledge PMO developer from Basil". "All credits goes to Americo". I have taken the myths from the article of Americo, translated them into Danish, further developed them and added where relevant in order to fit into a Danish contekst. If you want to read more about Americo Pinto look at his profile here: https://www.linkedin.com/in/americopinto

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page