top of page

REFERENCER

"Hans hjalp os over en 18 måneders periode med at starte og udvikle vores PMO-funktion. Dette involverede bla. at lave et fuldt overblik over igangværende projekter, sætte en status-rapportering igang, så vi i topledelsen fik et værktøj til at kunne prioritere. Jeg giver min bedste anbefaling."

– Arne Rasmussen, Compass Group

"Jeg har været utrolig glad for at deltage på online PL1. Den store fordel ved at tage uddannelsen på denne måde er fleksibiliteten i din tid. Samtidig kan du få hjælp og sparring af Hans og de andre i et bredt tidsrum. Jeg medgiver Hans´ Online PL1 mine bedste anbefalinger."

– Camilla Julie Jensen, Berlingske Media

"Hans har siden 2012 være vores primære samarbejdspartner på projektledelse og uddannelse og udvikling af vores evne til at køre gode projekter.​ Hans har genne perioden trænet og uddannet mere end 200 BEM kollegaer i forskellige aspekter inden for projektledelse."

– Michael Strøm, Berlingske Media

"Hans har gennemført projektledertræning hos os, ligesom han har afholdt workshop og sparring med vores gruppe af projektledere. Det er tydeligt, at Hans har meget stor erfaring i træning og coaching af projektledere, og så evner han lynhurtigt at tilpasse sit produkt til den virkelighed, vi står i."

– Charlotte Larsen, Lungeforeningen

"Projektleder 1 uddannelsen har været et lærerigt og effektivt forløb. Jeg har kunne arbejde med kurserne når det passer mig, og så endda på mine egne projekter. Super! Jeg kan rigtig godt li' at videoerne er korte og helt præcist tilpasset den udfordring man skal løse.​"

– June Marthinsen, Danske Bank

bottom of page