top of page

OM OS

Efter at have bestridet positioner indenfor projektledelse og projektkontorer i 15 år, besluttede Hans Arnbjerg sig for at starte sit eget firma. ProjectGovernance blev stiftet i 2010, med fokus på udvikling af projektkontor og PMO-er, samt uddannelse af projektledere og styregrupper.

 
I 2011 begyndte Hans begyndte på sit MBA-studie, og de undersøgelser af det danske "PMO marked" der første til hovedopgaven og den endelige MBA i 2014.


I 2015 startede ProjectGovernance i samarbejde med Ingeniørforeningen IDA at udbyde PMO Manager uddannelsen, der kører over 6 moduler der kommer 360 grader rundt om et PMO.

 

ProjectGovernance tilbyder følgende 3 kerneydelser:

 

  • Udvikling af projektkontor og PMO-er + alle services, (opstart og revitalisering af eksisterende PMO-er)

  • Projektledertræning PL1 til PL5 via face-2-face og eller Online træning

  • Styregruppe-træning 

5 mantras

ProjectGovernance har 5 mantras:

Forretning og strategi

ProjectGovernance undersøger altid det strategiske link mellem succeskriterier og money-making, og hvordan linket kan bruges som styrke, når projektet skal gennemføres og implementeres.

No nonsens Project Management

Altid fokus på hvad der virker i jeres projekter, og hvad der skal til for at lette hverdagen. Ingen gennemgang af store modeller og komplicerede koncepter, hvis organisationen eller projektet ikke kræver det.

Organisationen er altid tænkt ind

Projekter drives i en organisation, derfor skal organisationen også tages i betragtning, når projektledertræning igangsættes. Det er ikke noget der kan gøres isoleret. Mange interessenter skal tages i ed og inddrages, for at det bliver en succes.​

Implementering af det der virker

ProjectGovernance fokuserer på det der virker. Allerede i workshoppen eller træningen er dette meget tydeligt. Overgangen fra træning til hverdag er derfor kort.

Rådgivning = sandheden

I ProjectGovernance sætter vi en ære I at give en objektiv analyse af de forhold der påvirker projektets succes eller virksomhedens evne til at skabe resultater. Det betyder, at vi fortæller ledelsen, hvad vi oplever som står i vejen for en sund projektkultur, også selv om det skulle være ledelsen selv, der fylder for meget.

bottom of page