top of page

IDA og PG udvider samarbejdet om PMO-udvikling, træning og networking


Siden 2015 har IDA proces og ProjectGovernance gennemført PMO manager uddannelsen og afholdt en række "Gå-hjem"-arrangementer om udvikling af projektkontor (PMO) over hele landet. Mere end 250 personer har deltaget i disse arrangementer og det bekræfter, i følge IDA Process, det store behov for at fortsætte.

PMO manager uddanelsen fortsætter i 2018 med hold i Århus og KBH. Find mere info HER :

"Udvikling af Projektkontor (PMO-er) er stadig en ung disciplin og mange virksomheder famler." udtaler John Thomsen, IDA Process. "Projekter er jo en integreret det af mange af vores medlemsvirksomheder. Det er den måde de skaber udvikling og vækst, og det er afgørende for deres succes, at de har gode folk til at håndtere disse projekter. "Og netop her spiller PMO-er og hele forståelsen af processer og projekter, en vigtig rolle".

PMO Manager uddannelsen:

Hold 7 og 8 af af PMO manager uddannelsen er åbne for tilmelding nu. I København starter vi Marts 2018 i København. Og Århus-holdet starter ultimo FEB 2018. Datoerne frigives sbart. Følg med på www.Projectgovernance.dk/pmomanager. Se en video om indholdet af uddannelsen HER:

PMO strategi og PMO aktiviteter.

Hvis du vil lære mere om PMO strategi og hvordan du udvælger de helt rigtige PMO aktiviteter til netop dit PMO kan du check min serie om "Det strategiske PMO". Du finder links til videoer og artikler HER

God læsning

Hans Arnbjerg, 2090-3242

#IDA Process, #PMO udvikling, #PMO Manager, #PMO education, #PMO workshops, #PMO setup

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page