top of page

PMO Manager, er DU klar til 2016?

PMO-udvikling kræver gode hjerner, er din klar til den udfordring? Vil du klædes på til denne udfordring, så kan Ingeniørforeningen og Hans Arnbjerg hjælpe dig.

Når du siger JA til at arbejde med PMO-er, vil du blive mødt med en hel række krav, der kan være svære at leve op til. Se mine udvalgte eksempler nedenfor:

  1. Din indsigt i strategi og forretningsforståelse vil blive sat på en prøve. Husk på, at et PMO er sat i verden for at understøtte din virksomheds (kerne) forretning. Hvad er din virksomheds kerneforretning? Og hvordan ser værdikæden ud?

  2. Hvilke PMO aktiviteter skal netop dit PMO tage ansvaret for? Mange PMO-er kommer til at påtage sig ansvaret for alt for mange aktiviteter. Dette gør det svært at bevise effekten af de enkelte aktiviteter og ender med at udvande effekten af hele dit PMO.

  3. Hvordan skræddersyr du PMO-aktiviteter til netop jeres PMO og din virksomhed? Mange PMO-er ender med at gennemføre generiske projektledelses-aktiviteter. Det kan godt give mening, men hvis ikke dine kollegaer ude i forretningen kan følge dig og forstå meningen med aktiviteterne, mister du deres respekt og de gider ikke høre på dig.

  4. Hvordan måler du effekten af PMO aktiviteter? Er det mavefornemmelsen der afgør om du er lykkedes? Er det den ene vigtige interessent, der fornemmer at dit PMO gør det godt, der afgør jeres skæbne? Eller er du istand til, på en helt række prrametre, at bevise at jeres PMO aktiviteter hjælper forretningen?

Husk også hele det internationale aspekt hvis din virksomhed opererer i en multikulturel verden. Her kan det gå rigtigt galt, hvis du ikke har styr på de fundamentale kulturelle forskelle.

Hvis du er blevet nysgerrig på hvordan du kan blive dygtigere til at håndtere nogle af ovenstående udfordringer så har Ingeniørforeningen og Hans Arnbjerg udviklet en PMO manager uddannelse der starter 19JAN2016.

Læs mere om uddannelsen HER.

Se også IDAs info-folder om uddannelsen HER

Og se en lille video hvor indholdet og læringsmetoderne bliver forklaret

Vi ses.

Hans Arnbjerg

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page