top of page

Henley Cup, fornem 2. plads (uofficielt)

Sidste år blev jeg udvalgt til at deltage i Henley cuppen for MBA-er. Mit projekt om udvikling af virksomhedsspecifikke PMO-er blev udvalgt, blandt mange MBA-projekter. Jeg fik 5 min. til at præsentere mit projekt, de vigtigst findings og konklusioner, for en gruppe på 200 af de skarpeste hjerner og forretningsfolk. Det var skræmmende og fedt på samme tid.

Alle virksommheder har brug for et PMO: Se videoen nedenfor, som er en optagelse lavet dagen før jeg skulle fortælle min historie for de 200 tilhørere. Her gennemgår jeg nogle af de vigtigste konklusioner fra mit projekt.

Hvis du søger info om min og Ingeniørforeningens PMO-Manager uddannelse kan du læse mere her: PMO MANAGER

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page