top of page

Nu Officielt: PMO manager uddannelse i samarbejde med IDA

Det er med stolthed at jeg kan præsentere min PMO manager uddannelse i samarbejde med IDA (ingeniørforeningen). Uddannelsen består af 6 moduler (+ kick off) over 4 måneder og kører som halvdags workshops. Vi starter to hold parallelt, et for IDA medlemmer, der kører i IDA huset på Kalvvebod brygge og et hold på DTU for alle interesserede. Find flere detaljer om det spændende indhold HER.

HVEM kan deltage:

- Du arbejder i et PMO

- Eller du er Head of PMO

- Eller du er højre hånd for din Head of PMO

- Eller du har en naturlig nysgerrighed i PMO-er og udvikling af PMO-er

- Eller du ønsker at udvikle din virksomheds evne, til at køre og drive projekter

- Eller du vil bare gerne være med til at sikre at jeres PMO leverer en reel effekt for virksomheden

Metode for træningen:

Moduler i workshop-stil á 4 timer.

Præsentation af seneste teori og "best practice".

Arbejde med dit eget PMO og din egen virksomhed som case

Sparring til eget PMO fra Instruktør og andre deltagere

Online træning og opgaver mellem modulerne

Derudover får du adgang til en unik værktøjkskasse for PMO personer. Du får også et unikt netværk blandt PMO personer i Danmark og du vil blive inviteret til ekstra PMO netværksmøder og arrangementer.

Praktiske detaljer:

Træningen og undervisningen foregår på to hold parrallent. Et hold primært for IDA medlemmer med tilskud fra IDA, i IDA huset på Kalvebod brygge i København. Dette hold kører som aften-træning fra k. 17-21. Modul 1 er dog en hel dag fra 9-17. Se mere info om pris, datoer og tilmelding HER PMO Manager

Et andet hold på DTU, for alle interesserede, der kører som eftermiddags- træning fra kl. 13-17. Modul 1 er dog en hel dag fra 9-17. Se mere om pris, datoer og tilmelding: HER

Lidt om Instruktøren:

Hans Arnbjerg har arbejdet mere end 20 år med projekter, programmer og porteføljeledelse. Netop nu er Hans Interim Head of PMO hos en større virksomhed med 4000 ansatte. Hans har derudover været Head of PMO i en farma virkomhed i Danmark. Som konsulent har Hans være med til at udvikle mere end 20 PMO-er. I 2014 afsluttede Hans en MBA på Henley Business School med hovedprojektet: "How to develop a company specific PMO".

Læse mere om Hans HER.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page