Prioritering af projekter og forretnings-ideer. Få et af mine PMO-værktøjer her

 

Hjælp din virksomhed med at prioriter blandt de mange projekt-ideer der dukker op. Brug mit værktøj til at skabe dialog og til at finde de gode argumenter, enten for eller imod en potentiel forretningsidé eller et nyt projekt. Brug FAD-Metoden:

 

 

 

 

Dette er både et dialogværktøj og en scoringsmodel, der mere objektivt kan bidrage til den gode prioritering. Kig på kriterierne og vurder om de er relevante for din virkelighed. Skift ud der hvor det er nødvendigt. 

Hvis du vil have excel-filen der beregner en scoring for alle de projekter du gerne vil sammenligne, så skriv direkte til mig via har@projectgovernance.dk.  Her får du også nogle ekstra tips til hvordan du lave den gode prioritering og dialog med topledelsen. 

 

 

Please reload

Udvalgte blogindlæg

Sådan udvælger du de RIGTIGE projekter

November 19, 2015

1/3
Please reload

Seneste blogindlæg
Please reload

Arkiv
Please reload

Sorter efter tags