top of page

Hvor mange "APPs" har I åbne i din virksomhed?


PMO, Project Management Office development and Project Management training.

Du kender det sikkert: Når du har mange APPs åbne på din telefon. Eller hvis du har for mange programmer åbne samtidigt på din PC-er. Telefon og PC-er bliver langsom, bruger mere strøm og ender måske med at crashe og du må genstarte. Du bliver irritabel og frustreret, fordi du måske ikke fik gemt et vigtigt dokument, eller fordi du har travlt.

Hvor mange "APPs" har I åbne i din virksomhed ad gangen? Har I gang i for mange samtidige implementeringer af ny IT? Starter I for mange projekter, der igen trækker på de samme personer ? Har ledelsen sat store interne omstruktureringer, opkøb, sammenlægninger osv. osv. igang, mens Du forsøger at gennemføre vigtige kunde- og forretningsprojekter?

Hvis du står i den situation er du ikke alene. Du oplever det sikkert allerede, ligesom med telefonen og pc-erne, at du og din virksomhed bliver langsom og frustrations-niveauet stiger. De gode projektfolk rejser, fordi de synes det er tåbeligt og ineffektivt at have så mange projekter og implementeringer kørende samtidigt.

2017 bliver året hvor vi kører færre samtidige projekter

Hvis du vil gøre noget godt for din virksomhed i 2017, skal du begynde med at opfordre ledelsen til ikke at starte så mange samtidige store opgaver/projekter. Opfordre dem til at finde de gode kriterier for at starte kunde- og interne optimeringsprojekter. Kæmp for at du kun skal køre et eller max. to store projekter ad gangen fordi det er bevidst at dette giver den største effektivitet, for dig, din virksomhed og jeres kunder. Kæmp for at få projekterne gjort færdig, før det næste store initiativ kommer rullende.

Værktøj og proces til udvælgelse af projekter og strategiske initiativer

Hvis du eller din virksomhed for brug for inspiration til at sikre den gode udvælgelse af projekter og strategiske initiativer, så har jeg et værktøj og en workshop du måske kan bruge. Værktøjet har et hav af kriterier, du skal udvælge til netop din virksomhed. Det virker. Workshoppen sikrer at alle relevante interessenter får den viden der skal til for at i sammen kan blive mere effektive.

Venlig hilsen

Hans Arnbjerg,

Mobil; 20903242

PS. Dette opslag er inspireret af @Asger Steenholdt. Tak for feedback på mine oplæg.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page