top of page

Odense-Odense. "Gå-hjem-møde" om PMO kompetencer d. 26JAN. IDA og PG inviterer

Turen er kommet til Fyn og Jylland

Siden efteråret 2015 har der været afholdt en række arrangementer i IDA regí i Københavnsområdet, med fokus på udvikling af PMO-er (Projektkontor) og det at få PMO-et til at bidrage til projekteksekvering og forretningen.

"Selvfølgelig er der også et stort behov for viden om PMO-er på Fyn og i Jylland" siger John Thomsen fra IDA Proces. "Derfor satser vi nu lidt større med hele 3 gratis Gå-hjem-møder i hhv. Århus, Ålborg og Odense i Januar 2017. Det skulle gerne give alle vores medlemmer, der har fokus på projekteksekvering og PMO-er, mulighed for at blive inspireret. Samtidig bruger vi disse møder til at orientere om den PMO Manager uddannelse, vi har lavet i samarbejde med ProjectGovernance og Hans Arnbjerg", fortsætter John Thomsen. Den uddannelse starter næste hold i Århus Marts 2017.

Odense den 26JAN2017, 17-19: PMO kompetencer: Har du og dit PMO hvad der skal til, for at skabe succes?

Hvis jeg ringer til din CEO eller en anden topchef, hvad vil vedkommende fortælle om dit PMO/projektkontor/projekt-afdeling? Vil de hurtigt kunne sige hvilken værdi PMO-et bringer jeres virksomhed? Står der respekt om dit PMO og kan du få opmærksomhed fra vigtige interne interessenter?

Udvikling og implementering af et PMO/Projektkontor, så det skaber værdi for virksomheden, er ikke nogen "walk in the park". Der er en hel række områder du som Head of PMO skal mestre og måske endda være lidt foran, i forhold til dine ledelses-kollegaer. Og hvad hvis I er flere i PMO-et? Hvilke kompetencer har I samlet set brug for? Hvad er der brug for når PMO-er skal sætte sig igennem. Hvad skal der til for at sikre at din virksomhed KUN starter de rigtige projekter og kører jeres projekter og programmer ved hjælp af de rigtige metoder?

På dette gratis "Gå-Hjem-Møde i ODENSE den 26JAN 2017 taler vi om netop dette emne. Kom og hør hvordan andre håndterer dette dillemma og bliv inspireret til at udvikle dig selv og dit PMO. Du får også mulighed for at møde andre PMO folk og netværke med dem.

Tilmelding til Odense Gå-Hjem-Møde 26 Januar 2017

26JAN2017: Odense Gå-hjem-møde om PMO kompetencer, har du hvad der skal til? Tilmelding HER

24 JAN 2017:Århus Gå-hjem-møde om PMO-aktiviteter og services, hvad er best practice? Tilmelding HER

25JAN2017: Ålborg Gå-hjem-møde om PMO udvikling og implementering, hvordan får du "buy-in"? Tilmelding HER

PMO Manager uddannelse:

IDA og ProjectGovernance har udviklet en træning og uddannelse der henvender sig til personer:

  • Der ønsker at udvikle virksomhedens evne, til at starte, drive og afslutte projekter, der skaber effekt.

  • Der er Head of PMO og vil styrke respekten (effekten) af eget PMO

  • Der er højre hånd for Head of PMO/projektafdeling

  • Der har en naturlig nysgerrighed i PMO-er og projektkontor og udvikling af dem eller af den funktion i din virksomhed, der tager sig af enten projekt-prioritering, projektværktøjer og projektledelse.

  • Du kan arbejde inden for IT, produkt- og forretningsudvikling, strategi-eksekvering, store programmer, project management + flere

  • Eller du har bare lyst til at arbejde mere strategisk med at sikre, at DIN virksomhed starter de rigtige projekter og bruger de rigtige metoder, til projekt-eksekvering

Hvis du foretrækker at se en video om Århus-holdet, kan du følge med her under:

Hvis du foretrækker at tage uddannelsen på DTU i Lyngby kan du finde info HER

Lidt om Instruktøren:

Hans Arnbjerg har arbejdet mere end 25 år med projekter, programmer og porteføljeledelse. Hans har netop afsluttet et 18 måders forløb som Interim Head of PMO hos større virksomhed i København med 4000 ansatte. Hans har derudover været Head of PMO i en farma virksomhed i Danmark. Som konsulent har Hans være med til at udvikle mere end 30 PMO-er. I 2014 afsluttede Hans en MBA på Henley Business School med hovedprojektet: "How to develop a company specific PMO".

Læse mere om Hans HER

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page