top of page

IDA og ProjectGovernance fortsætter og udvider samarbejdet om PMO-træning

PMO, Project Management Office development and Project Management training

Uddannelse og træning i Århus og Lyngby:

Det er med hænderne over hovedet, at IDA Process har besluttet at fortsætte og udvide samarbejdet omkring PMO Manager uddannelsen og træning. Evalueringerne fra de første hold viste at alle deltagerne i "meget stor grad" eller "stor grad" følte jeg klædt dem på til at fortsætte udviklingen, med netop deres projektkontor (PMO).

Udvidelsen består i at vi også laver 3 landsdækkende "Gå-hjem-møder", hvor IDA´s medlemmer (og andre) inviteres til inspirationsmøder om udvikling af PMO-er og projektkontor. De 3 møder ligger i Januar 2017. Mere om det senere.

Århus-holdet af PMO Manager uddannelsen:

PMO Uddannelse Århus

Hvem er denne træning for:

  • Du ønsker at udvikle din virksomheds evne, til at starte, drive og afslutte projekter, der skaber effekt.

  • Du er Head of PMO og vil styrke respekten (effekten) af dit PMO

  • Du er højre hånd for din Head of PMO/projektafdeling

  • Eller du har en naturlig nysgerrighed i PMO-er og projektkontor og udvikling af dem eller af den funktion i din virksomhed, der tager sig af enten projekt-prioritering, projektværktøjer og projektledelse.

  • Du kan arbejder inden for IT, produkt- og forretningsudvikling, strategi-eksekvering, store programmer, project management + flere

  • Eller du har bare lyst til at arbejde mere strategisk med at sikre, at DIN virksomhed starter de rigtige projekter og bruger de rigtige metoder, til ptojekt-eksekvering

Hvis du foretrækker at se en video om Århus-holdet, kan du følge med her: Århus versionen af PMO MAN uddannelsen

Lyngby holdet af PMO manager uddannelse:

PMO Uddannelse Lyngby

"Jeg er især positivt overrasket over, i hvor høj grad det handlede om mit eget PMO, mine udfordringer og min virksomhed", skrev en deltager på PMO uddannelsen.

Hvis du foretrækker at se en video om Lyngby holden kan du se med her under:

Praktiske detaljer:

Århus holdet foregår i EY huset som heldags workshops 10-17. DTU holdet foregår på Diplomvej 381 i Lyngby som halvdags moduler fra kl. 13-17, dog er modul 1 og modul 6 hele dage 9-17 . Se mere om pris, datoer og tilmelding: HER: Pris og tilmelding til PMO Man Uddannelsen

Lidt om Instruktøren:

Hans Arnbjerg har arbejdet mere end 25 år med projekter, programmer og porteføljeledelse. Hans har netop afsluttet et 18 måders forløb som Interim Head of PMO hos større virksomhed i København med 4000 ansatte. Hans har derudover været Head of PMO i en farma virksomhed i Danmark. Som konsulent har Hans være med til at udvikle mere end 30 PMO-er. I 2014 afsluttede Hans en MBA på Henley Business School med hovedprojektet: "How to develop a company specific PMO".

Læse mere om Hans HER

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page