top of page

Udvikling af projektkontor (PMO), også en udfordring i det kommunale. Se med her.

PMO, Project Management Office development and Project Management training

I sidste uge var jeg sammen med 8 seje PMO/projektkontor-personer fra Ringsted Kommune. De har været igang i noget tid med at udvikle deres projektkontor-funktion.

Torsdag var dagen hvor vi på 9 timer kom "hele vejen rundt" om et projektkontor fra "Hvorfor gør vi det i det hele taget og hvad er de gode argumenter?" over "Hvad skal vi lave i projektkontoret og hvad skal vi ikke lave?" til "Hvordan får vi det til at virke og hvordan måler vi en effekt?".

En fed dag der endnu en gang bekræfter at PMO-er og projektkontor også er efterspurgt i det kommunale regí og at denne funktion kan skabe stor effekt på en hel række parametre, helt ud til en forbedret service for borgerne i kommunen.

Skal du også udvikle et PMO/projektkontor?

Vil du høre om de 7 steps i workshoppen hos Ringsted kommune, så send en mail til HAR@projectgovernance.dk og inviter mig på en kop kaffe. Måske kunne det være noget for din organisation ,at sikre den gode start på udviklingen af jeres projektkontor. Du kan også læse mere og se små film om udvikling af PMO-er enten på vores hjemmeside www.projectgovernance.dk eller i serien om "Det strategiske PMO" ved at følge linket HER.

Vi ses.

Hans Arnbjerg

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page