top of page

Succes med et PMO? Det er vanvittigt svært. Få tips og tricks fra nogen der er lykkedes

PMO, Project Management Office development and Project Management training

  • Hvordan får jeg implementeret de metoder, processer og services mit PMO skal leverer?

  • Hvordan får jeg overbevist mine kollegaer om at følge mig?

  • Hvordan får jeg skabt effekt på projekterne og forretningen med alle de tiltag projektkontoret sætter i værk?

Disse spørgsmål er hovedtemaer på modul 3 af PMO Manager uddannelsen. Vi kigger på en række eksempler på hvordan man IKKE skal implementere PMO-aktiviteter. Vi lytter til alle de dårlige historier deltagerne har med, fra nuværende og tidligere virksomheder. Vi checker litteraturen for det samme.

Efter det er vi varmet op og klar til den positive vinkel. Hvordan får man succes med sine PMO-aktiviteter?

Vi tager udgangspunkt i Implementerings-diamanten®, som er en holistisk tilgang, der sikrer at du kommer "hele vejen rundt" om de aktiviteter dit PMO skal lave. Undervejs finder du ud af 'for hvis skyld' er det, du laver disse aktiviteter. Hvem får glæde af dem? Hvem skal hjælpe dig med at få det til at virke, på jeres projekter og forretning? Er der overhovedet nogle kollegaer der efterspørger det du tilbyder eller kan du bare stoppe med at gennemføre den konkrete PMO-aktivitet? Er du en "indefra og ud" type eller sørger du for at finde en kollega fra forretningen, der vil være din ambassadør? OG måsske vigtigst: Hvordan vil du måle om dine PMO-aktiviteter har haft en effekt?

Hvis du er blevet nysgerrig på Implementerings-diamanten har jeg lavet en lille video der kort forklarer de forskellige elementer. Se nedenfor.

På DTU i Lyngby holder vi kick off den 13 Sept. og mudul 1 den 27 Sept. Du kan nå det endnu.

Send mail til HAR@projectgovernance.dk eller ring 2090-3242 for mere info. Læs mere om DTU holdet og alt det praktiske HER.

PMO workshops der rykker:

I ProjectGovernance har vi mange års erfaring med at lave PMO-udvikling og PMO-workshops der rykker. Vil du høre hvad vi kan gøre for dit PMO, så lad os drikke en kop kaffe en dag. Du kan også checke vores hjemmeside HER

Vi ses.

Hans Arnbjerg

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page