top of page

Prioritering af projekter og forretnings-ideer. Få et af mine PMO-værktøjer her

Hjælp din virksomhed med at prioriter blandt de mange projekt-ideer der dukker op. Brug mit værktøj til at skabe dialog og til at finde de gode argumenter, enten for eller imod en potentiel forretningsidé eller et nyt projekt. Brug FAD-Metoden:

FAD metoder til prioritering

Dette er både et dialogværktøj og en scoringsmodel, der mere objektivt kan bidrage til den gode prioritering. Kig på kriterierne og vurder om de er relevante for din virkelighed. Skift ud der hvor det er nødvendigt.

Hvis du vil have excel-filen der beregner en scoring for alle de projekter du gerne vil sammenligne, så skriv direkte til mig via har@projectgovernance.dk. Her får du også nogle ekstra tips til hvordan du lave den gode prioritering og dialog med topledelsen.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page