top of page

Odense og Fyn: Gratis Gå-Hjem-møde: Hvad laver et PMO og hvordan måler du effekten?


IDA inviterer også til Gå-Hjem-Møder 03 Oktober 2017, kl. 17-20

"Udvikling af projektkontor (PMO) er blevet et hot emne. Og det skal vores medlemmer i Jylland selvfølgelig også har mulighed for at høre om” siger John Thomsen fra IDA Proces. "Derfor fortsætter vi rækken af aktiviteter og planlægger 2 Gå-hjem-møder i hhv. Århus og Odense, i efteråret 2017. Der er tale om 3 timers workshop-baseret Gå-hjem-møder. Deltagerne skulle gerne blive inspireret til deres videre udvikling af PMO-et. ”Samtidig bruger vi disse møder til at orientere om den PMO Manager uddannelse, vi har lavet i samarbejde med ProjectGovernance og Hans Arnbjerg", fortsætter John Thomsen. Det næste hold i Århus starter FEB/Marts 2018. Hvis du har mulighed for at deltage på holdet i København starter næste hold 10OKT2017. LÆS MERE HER

Fokus på PMO-aktiviteter og måling af effekt.

Hvad laver et PMO (projektkontor)? Hvad skal et PMO IKKE tage sig af? Hvordan finder jeg ud af, hvad netop mit eget projektkontor, skal bruge tiden på? Og hvordan måler jeg og synliggøre effekten af PMO-ets arbejde?

Det er disse spørgsmål og andre vi kommer ind på ved Gå-Hjem møderne i efteråret 2017. I løbet af 3 timer vil du få indblik i hvordan andre virksomheder håndterer deres PMO, hvilke aktiviteter de har valgt at lægge vægt på og hvordan de synliggøre effekten. Der vil være små øvelser og gruppearbejde. Du får også input fra den seneste forskning på området via bla. et MBA-projekt om udvikling af PMO-er, særligt i Danmark og fordi underviseren deltager i internationale konferencer. Og endelig får du mulighed for at møde andre PMO/projektkontor-personer og netværke med dem.

Tilmelding til Odense "Gå-Hjem-Møde" den 03OKT2017

Tilmeldingen er åben nu. Følg linket HER

Eller skriv en mail direkte på har@projectgovernance.dk og jeg sørger for at skrive dig på listen.

Hans Arnbjerg

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page