Det strategiske PMO, episode #9: Hvad er det vigtigste dit PMO skal lave?givet

14/11/2016

 

PMO, Project Management Office development and Project Management training

 

 

Hvad skal netop dit PMO (projektkontor) bruge tid på og hvordan sikrer du dig, at I hele tiden bruger tiden på det, som hjælper netop din virksomhed? 

 

Disse spørgsmål er nogle at de centrale i et PMOs liv. Hvis I ikke bruger tiden på det rigtige, hvis I ikke bliver oplevet som et PMO der skaber værdi på projekt-eksekveringen og direkte på forretningen og hvis der i det hele taget ikke står respekt om jeres PMO, så risikerer I at PMO-et bliver opløst ved den næste organisationsændring.

 

Jeg synes der skal være et stort og meget tydeligt link til jeres strategi og til de forretnings-kritiske udfordringer I står med. Hvor er det jeres problemer ligger? Tager jeres projekter for lang tid? Får I dem ikke lukket godt nok og heller ikke høstet gevinsterne? Eller er det produkt-udviklingen det halter med? Er der andre der hurtigt og bedre udvikler produkter som I er i konkurrence med? 

 

Der kan være flere vinkler at tage fat i. Jeg har lavet en lille video som måske kan inspirere dig til, at fukussere på de helt rigtige aktiviteter i netop dit PMO. 

Se med nedenfor: 

 

 

 

Udvikling af dit eget PMO:

 

Er du blevet nysgerrig på hvordan dit PMO kan få mere gennemslagskraft i jeres organisation og vil du gerne sikre dig, at i KUN laver de rigtige PMO-aktiviteter? Så inviter mig på en kop kaffe og vi kan sammen undersøge det.

 

Du kan også læse om vores PMO workshops HER

 

Du kan også tilmelde dig vores PMO Manager uddannelse, der er et samarbejde mellem Inginiørforeningen og ProjectGovernance. Vi har hold både i Århus og på DTU i Lyngby. Næste hold starter marts 2017.  Du finder mere info HER.

 

Det strategiske PMO. Se hele serien:

 

Episode 1 HER

Episode 2 HER

Episode 3 HER

Episode 4 HER

Episode 5 HER

Episode 6 HER

Episode 7 HER

Episode 8 HER

 

Venlig hilsen

Hans Arnbjerg

 

Tlf. 2090-3242 og har@projectgovernance.dk

 

Please reload

Udvalgte blogindlæg

Sådan udvælger du de RIGTIGE projekter

November 19, 2015

1/3
Please reload

Seneste blogindlæg
Please reload

Arkiv
Please reload

Sorter efter tags