top of page

Århus, Er du der? Gratis "Gå-hjem-møde" om PMO udvikling d. 24JAN. IDA inviterer

Turen er kommet til Jylland

Siden efteråret 2015 har der været afholdt en række arrangementer i IDA regí i Københavnsområdet, med fokus på udvikling af PMO-er (Projektkontor) og det at få PMO-et til at bidrage til projekteksekvering og forretningen.

"Selvfølgelig er der også et stort behov for viden om PMO-er i Jylland" siger John Thomsen fra IDA Proces. "Derfor satser vi nu lidt større med hele 3 Gå-hjem-møder i hhv. Århus, Ålborg og Odense i Januar 2017. Det skulle gerne give alle vores medlemmer, der har fokus på projekteksekvering og PMO-er, mulighed for at blive inspireret. Samtidig bruger vi disse møder til at orientere om den PMO Manager uddannelse, vi har lavet i samarbejde med ProjectGovernance og Hans Arnbjerg", fortsætter John Thomsen. Den uddannelse starter næste hold i Århus Marts 2017.

Århus den 24JAN2017, 17-19: Fokus på PMO-aktiviteter

Hvad laver et PMO (projektkontor)? Hvad skal et PMO IKKE tage sig af? Hvordan finder jeg ud af, hvad netop mit eget projektkontor, skal bruge tiden på?

Det er disse spørgsmål og andre vi kommer ind på ved Gå-Hjem-Mødet i Århus den 24JAN17, 17-19. I løbet af to timer vil du få indblik i hvordan andre virksomheder håndterer deres PMO og hvilke aktiviteter de har valgt at lægge vægt på.

Du får også input fra den seneste forskning på området via bla. et større MBA-projekt om udvikling af PMO-er, særligt i Danmark.

Og endelig får du mulighed for at møde andre PMO/projektkontor-personer og netværke med dem.

Tilmelding til Århus "Gå-Hjem-Møde" den 24JAN2017

Århus Gå-hjem-møde om PMO-aktiviteter og services, hvad er best practice? Tilmelding HER

Ålborg og Odense inviterer også til Gå-Hjem-Møder i Januar 2017

25JAN2017: Ålborg Gå-hjem-møde om PMO udvikling og implementering, hvordan får du "buy-in"? Tilmelding HER

26JAN2017: Odense Gå-hjem-møde om PMO kompetencer, har du hvad der skal til? Tilmelding HER

PMO Manager uddannelse:

IDA og ProjectGovernance har udviklet en træning og uddannelse der henvender sig til personer:

  • Der ønsker at udvikle virksomhedens evne, til at starte, drive og afslutte projekter, der skaber effekt.

  • Der er Head of PMO og vil styrke respekten (effekten) af eget PMO

  • Der er højre hånd for Head of PMO/projektafdeling

  • Der har en naturlig nysgerrighed i PMO-er og projektkontor og udvikling af dem eller af den funktion i din virksomhed, der tager sig af enten projekt-prioritering, projektværktøjer og projektledelse.

  • Du kan arbejde inden for IT, produkt- og forretningsudvikling, strategi-eksekvering, store programmer, project management + flere

  • Eller du har bare lyst til at arbejde mere strategisk med at sikre, at DIN virksomhed starter de rigtige projekter og bruger de rigtige metoder, til projekt-eksekvering

Hvis du foretrækker at se en video om Århus-holdet, kan du følge med her under:

Lidt om Instruktøren:

Hans Arnbjerg har arbejdet mere end 25 år med projekter, programmer og porteføljeledelse. Hans har netop afsluttet et 18 måders forløb som Interim Head of PMO hos større virksomhed i København med 4000 ansatte. Hans har derudover været Head of PMO i en farma virksomhed i Danmark. Som konsulent har Hans være med til at udvikle mere end 30 PMO-er. I 2014 afsluttede Hans en MBA på Henley Business School med hovedprojektet: "How to develop a company specific PMO".

Læse mere om Hans HER

#PMO Manager training, #PMO set-up, #PMO Devlopment, #Head of PMO, #PMO activities

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
bottom of page