Stillingsopslag: Social Media Marketing Coordinator

02/10/2016

 

Da vores nuværende Social Media Marketing Coordinator forlader os inden længe, søger vi en erstatning i form af en studentermedhjælper, som skal varetage stillingen i vores lille konsulentvirksomhed ProjectGovernance. Har du erfaring inden for SoMe, digital markedsføring og udvikling af content i form af tekster, grafik og video, og er du en kreativ sjæl, som formår at arbejde selvstændigt, er du måske den rigtige kandidat.

 

Dine arbejdsopgaver vil være følgende:

● Udvikling af videoer til henholdsvis undervisning og markedsføring – herunder kamerastyring og efterfølgende redigering

● Grafisk og skriftligt content til vores sociale medieplatforme

● Videreudvikling af medie- og markedsføringsstrategien for vores produkter inden for projektledelse

● Vedligeholdelse af hjemmeside

 

Om dig

 

Vi forestiller os at du er på 2., 3. eller 4. semester på en uddannelse inden for enten kommunikation, marketing eller medier. Du har erfaring med basal videoproduktion – herunder kamerastyring og efterfølgende redigering. Derudover har du erfaring med grafik og billedproduktion, gerne i Photoshop. Du er vant til at formulere dig godt og præcist på sociale medier primært FB, LinkedIN og Twitter.

 

Vi tilbyder:

● Et lærerigt studiejob med varierende arbejdsopgaver

● Ansvar og indflydelse på fremadrettede strategier

● Læring om projektledelse og konsulentbranchen

● Et uformelt og kreativt arbejdsmiljø

● Et meget fleksibelt job

 

Om ProjectGovernance

 

Vi er en mindre konsulentvirksomhed med 4 fastansatte og 5-7 løst ansatte, som specialiserer sig i projektledelse og udvikling af projektkontorer. Vi tilbyder projektledertræning, både online og face-2-face, udvikling af projektkontorer samt uddannelse i PMO management.

 

Stillingen er deltid, og vi forventer, at du kan arbejde mindst 7-10 timer om ugen. Vi tager hensyn til eksamensperioder.

 

Send en ansøgning på maks 1 side + CV til info@projectgovernance.dk inden d. 15. oktober 2016.

Såfremt du bliver kaldt til samtale, forventer vi at du har forberedt et kort oplæg på 5-7 min. med idéer til hvordan man kan markedsføre og sælge online projektledelseskurser til private virksomheder. 

Please reload

Udvalgte blogindlæg

Sådan udvælger du de RIGTIGE projekter

November 19, 2015

1/3
Please reload

Seneste blogindlæg
Please reload

Arkiv
Please reload

Sorter efter tags