Derfor har alle virksomheder brug for et PMO/projektkontor.

01/09/2016

PMO, Project Management Office development and Project Management training

 

Ved den sidste Henley Cup, fik jeg lov til at præsentere min MBA-projekt for en gruppe af 200 erhvervs-ledere og MBA-er. Det blev til en ultra-kort gennemgang af de vigtigste konklusioner fra mit MBA-projekt om " How to develop a company specific PMO". Der var stile. De lyttede. Nogle panderynker var der også. Og til sidst klappede de. Nogle sikkert af pligt. Se videoen nedenfor, der en en indspilling lavet dagen før mit oplæg, som en generalprøve:

 

DERFOR HAR ALLE virksomheder brug for et PMO:

 

 

 

 

Hvis du vil vide hvordan jeres PMO/projektkontor kan udvikles kommer jeg forbi og fortæller konklusionerne fra mit MBA projekt og om de PMO-er jeg har være med til at udvikle. 

 

Vh Hans Arnbjerg

Please reload

Udvalgte blogindlæg

Sådan udvælger du de RIGTIGE projekter

November 19, 2015

1/3
Please reload

Seneste blogindlæg
Please reload

Arkiv
Please reload

Sorter efter tags